90 koopappartementen in een uniek landschapsontwerp, met ‘groen’ in de hoofdrol.

Nieuwbouwproject BLinq

Duurzaam wonen in Capelle a/d IJssel met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Ontdek onderstaand meer over ons waanzinnige nieuwbouwproject. Wil je meer informatie of heb je vragen over onze appartementen of jouw financiële mogelijkheden? Stel ze vrijblijvend aan ons projectteam.

Neem contact op

Focus op duurzaamheid. Anno 2022 misschien wel belangrijker dan ooit.

Duurzaamheid is een hot topic, zowel als het gaat om het milieu als over de portemonnee. Bij de nieuwbouwappartementen van Blinq hebben we veel aandacht gestoken in duurzaamheid, zoals we dat in al onze nieuwe projecten doen bij Van Wijnen. Meer weten over duurzaamheid binnen nieuwbouwproject Blinq? Lees onderstaand meer over bijvoorbeeld de Warmte Koude Opslag of over de financiële voordelen van onze manier vaan bouwen.

Marit van Ree (Verkoopmanager)
Dico Smitsman (Projectontwikkelaar)

Van Wijnen Projectontwikkeling

Duurzaam verwarmen en koelen met Warmte Koude Opslag (WKO)

Nabij de gebouwen van Blinq worden twee waterbronnen geboord. Eén van deze bronnen noemen we de warme-bron en de andere noemen we de koude-bron. bij de koudeopslag wordt winterkoude gebruikt voor koeling in de zomer en warmte uit de zomer wordt opgeslagen voor verwarmen in de winter.

In de winter wordt er grondwater opgepompt uit de warme-bron. Dit grondwater stroomt door een warmtewisselaar, welke warmte onttrekt uit het grondwater voor de gebouwverwarming. Het afgekoelde grondwater stroomt vervolgens verder en wordt in de koude-bron weer geïnjecteerd in de bodem.

In de zomer wordt er koud grondwater opgepompt uit de koude-bron. Dit grondwater stroomt ook door de wisselaar maar nu om het gebouw te koelen. Het grondwater wordt hierdoor opgewarmd en vervolgens weer geïnjecteerd in de warme bron. #duurzaam

Vraag het de makelaar!

Goed voor het milieu én de portemonnee.

Iedereen wil zijn steentje bijdragen aan een beter milieu. Maar de focus die wij binnen project Blinq op duurzaamheid hebben, brengt ook een ander belangrijk voordeel met zich mee; minder energiekosten.

Zeker in deze tijd waarin de energiecontracten (helaas) tot grote hoogten stijgen, is het fijn om te weten dat u weinig stook/energie kosten kwijt bent. Zo bespaart u wanneer u in een appartement van Blinq woont t.o.v. bestaande bouw al snel tot €100,- op uw maandelijkse energie kosten. Hoe? Doordat wij gebruik maken van WKO, vloerverwarming, de nieuwste duurzame materialen voor bijvoorbeeld dubbelglas, etc. #groenbesparen

Interesse of vragen? Onze makelaars helpen je verder.

Benieuwd naar de maandlasten van de verschillende appartementen? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn qua type appartementen?

Onze makelaars van Kettner Makelaardij, Babs Moonen en Remco de Groot, helpen je graag verder bij het doorgronden van ons nieuwbouwproject en het bekijken van de (financiële) mogelijkheden voor jou!

Babs Moonen (Register Makelaar)
Remco de Groot (Register Makelaar)

Kettner Makelaardij

Bel direct!

Een blik in Blinq.

Op het terrein van voormalig zwembad De Blinkert worden 90 koopappartementen gerealiseerd. Een gevarieerd aanbod middelgrote tot ruime nieuwbouw koopappartementen met royale buitenruimten én twee schitterende penthouses. Hier woon je straks midden in het groen, maar wél vlakbij de uitvalswegen en met de winkels om de hoek. De metro brengt je in no time in centrum Rotterdam.

Nieuwsgierig naar de appartementen? Check onze woningzoeker:

Woningzoeker

Neem contact op met ons team!

Het team van Blinq staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om jouw financiële situatie m.b.t. de gewenste hypotheek, vragen over de te verwachten maandlasten of wensen die je hebt m.b.t. de technische inrichting van onze appartementen. Wij denken met je mee!