Sander van den Berg

Cofounder & CTO

Met ruime ervaring als Technical Team Lead & Full Stack Developer voor diverse opdrachtgevers, is Sander het technisch brein bij Hexadot. Zo bouwde hij persoonlijk de webomgeving van SACHA Shoes en stond hij als Lead Developer aan het roer van het developmentteam van ZIEN24.

Zijn kracht ligt in het vertalen van bedrijfsprocessen naar automatisering en zijn gedrevenheid in het bedenken van creatieve manieren om software impact te laten maken op de bedrijfsvoering van onze klanten.

Daarnaast verzot op zijn twee kids en vrouw. Een grote liefde voor de enige echte voetbalclub in Rotterdam. En bovenal een persoon die een goede band en informele benadering bij opdrachten van essentieel belang vindt.

Raymond Jongerius

Cofounder & CMO

Afgestudeerd in Brand & Designmanagement in het hoge noorden (Groningen), maar daarna weer terug verhuisd naar omgeving Rotterdam. Met een voorliefde voor Online Marketing & User Interface Design is Raymond dé persoon bij Hexadot die niet zal rusten tot de vraagstukken van onze klanten tot in detail zijn geanalyseerd en er meerdere mogelijke oplossingen op de tekentafel zijn uitgewerkt.

Als Marketingmanager was hij 5 jaar werkzaam bij ZIEN24 waar hij Sander leerde kennen. Nauw betrokken bij het ontwikkelen van het Order Management Systeem en de User Interface van verschillende businessdevelopment projecten. Daarnaast verantwoordelijk voor de complete branding van ZIEN24 en manager van het marketingteam.

Persoonlijk? Een professionele amateurkok en échte Bourgondiër met een liefde voor het maken van verre reizen met zijn vriendin (en inmiddels 2-jarig zoontje). Houdt van gezelligheid met vrienden, liefst met een BBQ, wijntje en op de achtergrond een voetbal- of Formule 1 wedstrijd.

Onze aanpak

Hoe pakken wij onze projecten aan?

In onze naam zit het al verscholen: ‘Hexa’ (zes) staat voor de zes stappen die wij als ideaal zien om een project in goede banen te leiden. Nieuwsgierig hoe we te werk gaan?
Ontdek onze aanpak

"Geen enkele professionele relatie ontstaat zonder vertrouwen. Wij maken altijd gewoon eerst eens vrijblijvend kennis om te sparren over wat automatisering en/of marketing kan betekenen voor een klant."

— Sander van den Berg

Contact

Heb jij een online vraagstuk waar wij wel raad mee weten?

We drinken graag een kop koffie met je om samen te ontdekken waar er winst te behalen valt en hoe wij daar eventueel in kunnen helpen!

    Contact

    Heb jij een online vraagstuk waar wij wel raad mee weten?

    We drinken graag een kop koffie met je om samen te ontdekken waar er winst te behalen valt en hoe wij daar eventueel in kunnen helpen!