Onze aanpak

Wij zoeken naar de juiste balans tussen Design én de User Experience.

Oriëntatie-fase

Allereerst brengen we de kansen/wensen in kaart: ‘Wat willen we bereiken?’ (doelstelling) én misschien wel belangrijker ‘Voor wie bedenken/bouwen we onze oplossing? (doelgroep)’.

Plan van aanpak

Hoe gaan we de doelstellingen bereiken? Zijn de plannen concreet, dan start de ontwikkeling. Wireframen, brainstormen, vormgeven, software inrichten en coderen. Wij gaan aan de slag om impact te maken.

Implementatie

Door middel van handleidingen, (online)trainingen, tutorials en workshops. Wij stoppen niet voordat we weten dat onze projecten volledig geïntegreerd zijn in de organisaties van onze klanten.

Ook voor jouw bedrijf?

GRATIS scan + brainstorm

Voor elk bedrijf, klein of groot, zijn tal van digitale innovaties te bedenken waarmee je stappen maakt én belangrijker nog; vooruit blijft gaan. Wil jij eens laten checken hoe jouw bedrijf meer omzet kan maken of zien hoe je kosten kunt besparen middels digitale oplossingen? Wij kijken voor jou naar de mogelijkheden! Niet met een dure intake of een kostbaar rapport maar gewoon middels een GRATIS 15 minuten-call. We kijken vooraf naar jouw bedrijf, noteren onze ideeën en gaan daarna met jou het gesprek aan in een 15 minuten-call. Meer weten?
Currently working on:

De ontwikkeling van een ERP Systeem voor Autocar International

De creativiteit waarmee Hexadot onze huidige processen vertaalt naar ideeën voor meer efficiëntie in ons nieuwe systeem, verrast ons constant. Al in de beginfase van dit traject voelen we de impact van het toekomstige systeem.

— Carlo Fok, Directeur Autocar Int.

Volg ons!

Blijf via social op de hoogte van al onze updates.

We delen informatie omtrent onze projecten en bestoken onze volgers met onze kijk op digitalisering/automation, e-commerce en online marketing. Nieuwsgierig? Volg ons via een van onze onderstaande social media kanalen of klik op een van de onderstaande posts.
Wie zijn we?

Bij Hexadot staat één woord centraal: impact

Wij kennen geen rust voordat we zeker weten dat onze klanten de impact voelen van onze producten en strategieën. We houden niet van afstandelijke relaties. Houden van een goede kop koffie en misschien net iets teveel van lekker eten. Maar wie staan er achter het roer van Hexadot en wat is onze ervaring?
Leer ons kennen
Contact

Heb jij een online vraagstuk waar wij wel raad mee weten?

We drinken graag een kop koffie met je om samen te ontdekken waar er winst te behalen valt en hoe wij daar eventueel in kunnen helpen!

    Contact

    Heb jij een online vraagstuk waar wij wel raad mee weten?

    We drinken graag een kop koffie met je om samen te ontdekken waar er winst te behalen valt en hoe wij daar eventueel in kunnen helpen!