Onze aanpak

Wij zoeken naar de juiste balans tussen Design én de User Experience.

Oriëntatie-fase

Allereerst brengen we de kansen/wensen in kaart: ‘Wat willen we bereiken?’ (doelstelling) én misschien wel belangrijker ‘Voor wie bedenken/bouwen we onze oplossing? (doelgroep)’.

Plan van aanpak

Hoe gaan we de doelstellingen bereiken? Zijn de plannen concreet, dan start de ontwikkeling. Wireframen, brainstormen, vormgeven, software inrichten en coderen. Wij gaan aan de slag om impact te maken.

Implementatie

Door middel van handleidingen, (online)trainingen, tutorials en workshops. Wij stoppen niet voordat we weten dat onze projecten volledig geïntegreerd zijn in de organisaties van onze klanten.

Wie zijn we?

Bij Hexadot staat één woord centraal: impact

Wij kennen geen rust voordat we zeker weten dat onze klanten de impact voelen van onze producten en strategieën. We houden niet van afstandelijke relaties. Houden van een goede kop koffie en misschien net iets teveel van lekker eten. Maar wie staan er achter het roer van Hexadot en wat is onze ervaring?
Leer ons kennen
Cases

Nieuwsgierig naar klanten waar we al impact creëerden?

Onderstaand een greep uit de door ons gerealiseerde projecten. Van ERP-systemen tot websites ontdek hoe we voor onze opdrachtgevers in kaart brachten hoe digitalisering kan bijdragen aan hun interne processen.

Ook voor jouw bedrijf?

Wij checken jouw kansen in digitalisering!

Wil jij gewoon eens vrijblijvend checken hoe je met jouw bedrijf meer omzet kan maken of kosten kunt besparen middels digitale oplossingen? Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden! Niet met een dure intake of een kostbaar rapport maar gewoon middels een vrijblijvende call of fysieke afspraak. We kijken vooraf naar jouw bedrijf, noteren onze ideeën en gaan daarna met jou het gesprek aan. Meer weten?
Volg ons!

Blijf via social op de hoogte van al onze updates.

We delen informatie omtrent onze projecten en bestoken onze volgers met onze kijk op digitalisering/automation, e-commerce en online marketing. Nieuwsgierig? Volg ons via een van onze onderstaande social media kanalen of klik op een van de onderstaande posts.
Contact

Heb jij een online vraagstuk waar wij wel raad mee weten?

We drinken graag een kop koffie met je om samen te ontdekken waar er winst te behalen valt en hoe wij daar eventueel in kunnen helpen!

    Contact

    Heb jij een online vraagstuk waar wij wel raad mee weten?

    We drinken graag een kop koffie met je om samen te ontdekken waar er winst te behalen valt en hoe wij daar eventueel in kunnen helpen!